Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Přichází DirectoGlobal - Directo v novém

26. 02. 2009 - 08:01

Všichni majitelé stránek nebo potenciální inzerenti se nyní mohou registrovat do systému Directo 2.0 s názvem DirectoGlobal. V příspěvku se dozvíte, co DirectoGlobal přínáší nového jak pro inzerenty, tak i pro majitele stránek.

Logo DirectoGlobalPo náročnějším přesypání databáze do nového systému je možné využívat zcela nové Directo. Systém byl přepsán od začátku do konce a díky tomu se můžete těšit na několik zajímavých novinek.

Pro majitele stránek - partnery

Každý partner má možnost zapnout ruční schvalování zobrazovaných reklam. Pokud máte špatnou zkušenost s nově přidávanými reklamami, tak si můžete nastavit ruční ověřování. Nové inzeráty pak budou muset projít vaší manuální kontrolou před samotným zobrazováním na webu.

Inzerovanou pozici je pak možné promovat na webu několika promotexty. Text je možné vybrat v administraci a není nastaven na pevno.

V nastavení si můžete upravit v jaké měně chcete celý systém spravovat. Zatím jsou možnosti CZK, EUR, USD.

Z pohledu partnera je také nastaveno poněkud jasnější určení ceny za inzerci. Partner si nastaví částku, kterou bude chtít od reklamního systému dostat. Na straně inzerenta se potom přičítá provize, kterou dostává provozovatel systému DirectoGlobal.

Pro inzerenty

Při přidávání nového webu musí majitel vybrat umístění reklamy, to umožní snažší výběr inzertních pozic.

Minimální platba pro inzerenty je při spuštění systému 500 Kč (resp. 20 EUR nebo 25 USD), následně bude implementována i možnost platit jen za objednanou reklamu (s drobným příplatkem za transakci).

Obecně pro všechny uživatele

Byl vybrán i nový systém zveřejňování inzerátů. Reklamy se nebudou zobrazovat ihned po zadání, ale jednou denně v nočních hodinách. Bude možné jasněji určit

Parner má možnost nastavit slevy při objednávce na delší časový úsek (3, 6 a 12 měsíců). Podle toho potom inzerent získá nabízenou slevu.

A teď už jen zbývá jediné - celý systém vyzkoušet na DirectoGlobal.com. Celý systém bude spuštěn dnes mezi 9. a 10. hodinou ráno. Možnost platby přes PayPal následně v odpoledních hodinách.

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související