Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Tři pozvánky do mailu GigaCentrum

08. 02. 2005 - 22:28

Dnes jsem dostal do pošty pět pozvánek GigaCentra. Dvěma jsem již podělil kamarády a zbytek mám na rozdávání. Protože jich není tolik jako do Gmailu a pravděpodobně je bude chtít více lidí, nebude jednoduché se k nim dostat.

Rozšířené testování

GigaCentrum je nyní ve verzi 0.4 a bude zpřístupněna širšímu okruhu lidí přes pozvánky. Pokud jste psali na emailovou adresu uvedenou na úvodní stránce služby GigaCentrum, tak se pozvánek v blízké době pravděpodobně dočkáte také (aspoň ti, co napsali mezi prvními).

Celková uživatelská základna se rozšíří na počet 500 uživatelů. Ti si budou moci vychutnat nového rozhraní, rychlosti práce s poštou a dalších mnoha výhod, které jsem již zmiňoval v minulosti.

Novinky verze 0.4

V nové verzi jsou hlavně tyto podstatné aktualizace

  • rychlopřepínání režimů zobrazení
  • správné chování focusu při používání tabulátoru
  • označení důležitých zpráv vykřičníkem
  • hledej s kontextovým menu
  • opraveny hromady chyb a textové popisky

Soutěž o pozvánky

Pokud si chcete vyzkoušet novou verzi emailu Centrum.cz a nechcete čekat do oficiálního spuštění, tak máte možnost získat pozvánku přímo tady.

Do komentářů nebo na email napište jednu z následujících věcí:

  • slogan na nový email GigaCentra
  • básničku na téma GigaCentrum
  • funkci, kterou zatím nemá žádný webový email a toužíte po ní

Vyhodnocení provedu po týdnu od data zveřejnění. Vyberu ze zaslaných příspěvků ten, který se mi bude zdát nejlepší, nejvtipnější, nejzajímavější. Je možné, že v každé z kategorií zvolím jednoho vítěze, tak klidně pište do každé kategorie zvlášť.

Nevhodné komentáře budou smazány bez nároků na jakoukoliv odměnu. ;o)

Často kladené dotazy pro nové testery

Chci GigaCentrum opravdu používat, co se stane se zprávami po skončení testování? Zůstane mi adresa na serveru GigaCentrum.cz?

Data z testovacího účtu na GigaCentru budou po skončení testovacího období převedena do speciální složky ve Vaší schránce na Centrum.cz. Vaše schránka na Centrum.cz získá po skončení testů automaticky "kabát a funkce" GigaCentra. Jinými slovy - nepřijdete o žádné zprávy ani kontakty vytvořené v průběhu testování. Vaše adresa pro testování bude fungovat pro příjem pošty minimálně po dobu jednoho roku.

Mám aktivní účet na Centrum.cz a pro testování GigaCentra jsem si zvolil stejné uživatelské jméno, co se stane s mou poštou na obou účtech po spuštění nového e-mailu do normálního provozu?

GigaCentrum i váš současný e-mailový účet na Centrum.cz používají stejné uživatelské jméno a heslo, dále pak sdílí adresář s kontakty (ten je v současné době přístupný pouze ze služby Centrum.cz e-mail). Nesdílí ovšem doručené zprávy.

Uživatel může využívat služeb na obou serverech současně. Data z testovacího účtu na GigaCentru budou po skončení testovacího období převedena do speciální složky ve Vaší schránce na Centrum.cz.

Intro pro nové testery GigaCentra.

Zkuste štěstí ještě tady

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související