Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

50 pozvánek na Gmail

02. 02. 2005 - 17:56

Kdo ji potřeboval, tak již pravděpodobně našel někoho, kdo jich měl nadbytek. Stačí hledat v diskusních fórech článků o emailech nebo gigamailech. Gmail teď zvýšil nabídku pozvánek na padesát!

Malý zájem o pozvánky

50 pozvánek na GmailNasycení poptávek po pozvánkách je patrné z diskusních fór, kde se již žádosti o zaslání povánky objevují minimálně. Nyní Gmail učinil krok, kterým se rozšíří mezi zájemce, kteří jej již pravděpodobně ani nebudou potřebovat.

Pozvánkový spam

Uživatelé rozešlou pozvánky i ostatním známým, které by mohla služba zajímat a kteří o ně vysloveně nežádali. Jestli se rapidně zvedne počet uživatelů, to se nedozvíme. Podle mě jich ale již velké množství nepřijde. Tento krok můžeme brát jako téměř úplné zpřístupnění Gmailu. A jako poslední krok k volné registraci - jestli ji vůbec Gmail někdy v budoucnu plánuje.

Spekulace

Co vedlo manažery emailu k přídavku pozvánek se zatím neví. Jestli je to poslední krok před spuštěním oficiálního provozu a nebo je to jen součást nasazovacího scénáře.

Možná se Google zalekl nasazování gigových emailů v ČR a snaží se tomu trošku bránit. :)

Pozvánky

Pokud ještě toužíte po pozvánce do Gmailu NEPIŠTE do komentářů (budu je mazat), ale NAPIŠTE mi email (v subjektu nejlépe GMAIL POZVANKA, v textu mailu jméno, příjmení a adresu, kam poslat pozvánku - pokud je jiná než adresa odesílatele).

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související