Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Téměř každý má už svůj Gmail

01. 09. 2004 - 19:41

Než to bude pravda, ještě snad stihnu zveřejnit jeden dokument, který jsem si připravoval a nakonec jsem na něj pozapomněl. Co se mi líbí z mého pohledu na celém Gmailu a co bych chtěl zdůraznit.

Snažil jsem se podívat pohledem běžného uživatele, ač jako programátor se snažím na většinu podobných aplikací dívat spíše z jiného hlediska.

Co mě zaujalo na Gmailu a co se mi na něm líbí jako na inovativním produktu jsem si dovolil shrnout v krátké prezentaci s přiloženými screenshoty. Pokud by se vám to zalíbilo natolik, můžete využít i tisknutelné verze v pdf a pochlubit se přátelům, kteří nejsou na internetu a nebo neměli tu možnost získat pozvánku.;o)

Na konec musím jen dodat, že vývojáři neváhají a snaží se dolaďovat všechny jemnosti a detaily uživatelského rozhraní. Stejně jako se snaží reagovat na uživatele a dodělávají užitečné prográmky a nebo vychytávečky, které ještě ulehčují používání. Nedávno jsem si spletl jeden ze dvou combo boxů, které se zobrazovaly při čtení mailu. Pomyslel jsem si, že by se hodilo mít to v jednom. Přijedu z dovolené a comba jsou v jednom. :-) Že by jejich technologie sahala tak daleko a umí číst myšlenky?:-D

Odkazy

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související