Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Konec Googlu - zkuste si Jux2

13. 10. 2004 - 22:28

Líbí se vám vyhledávání v Google, ale někdy potřebujete dohledávat ještě na jiných světových vyhledávačích? Nebo potřebujete kontrolovat pozice vašich stránek na určité dotazy? Jux2 vám obě činnosti maximálně ulehčí.

Stačí si jen vybrat primární vyhledávač, kterým chcete vyhledávat. Ten se použije pro hledání zadaného dotazu a doplní výsledky stránek, které jsou na dalších dvou světových vyhledávačích a liší se od prvního.

Příklad: Vyberete si Google jako vyhledávač primární, další dva se doplní rozdílné od prvního a necháte něco hledat. Jako první se vám objeví stránky, které jsou obsaženy ve všech. Následně potom stránky, které jsou obsaženy ve dvou vyhledávačích a poslední budou weby odkazované pouze z jednoho z vyhledávačů.

A nebo můžete využít druhého tlačítka hledání - What am I missing? To vám zobrazí doplňky stránek, které nejsou v primárním vyhledávači, ale v některém ze dvou ostatních.

Ač je služba Jux2 zatím v betaverzi - ostatně jako mnoho dalších webových služeb v poslední době, tak se určitě najde jeho uplatnění a možná u mě nahradí světové vyhledávání jen za pomoci Google.com.

přes InsideGoogle - Jux2 Adds New Features

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související