Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Nové Google Analytics

08. 05. 2007 - 21:42

Dnes byla spuštěna nová verze Google Analytics. Informuje o tom po přihlášení zpráva v horní části stránky a někteří uživatelé již mohou vidět i nové rozhraní. Postupně dochází k aktualizaci na všech datacentrech.

Nasazování nového systému

Google Analytics personalizovaný dashboardWe're excited to announce the newly redesigned Google Analytics.
Over the next several weeks, we will be migrating all existing Analytics accounts to the new Google Analytics interface. You will be notified by email once your account has been migrated. For an entire month you will be able to access both the original interface and the new interface. During the migration, you should experience no interruption in service and you'll be able to see all of your data regardless of which interface you use. For a sneak peek at the new Google Analytics, take a look at the following resources.

Co je nového?

  • emailové reporty - volitelný emailový report, další možnosti exportu (formát PDF)
  • personalizovaná stránka přehledu - úvodní stránku si nyní můžete změnit podle svých představ, aby bylo vše na jednom místě a vše drag & drop
  • trendy a grafy - dlouhodobé trendy jsou nabízeny v jednom grafu s možností vybrat podrobný pohled na kratší časové úseky
  • kontextová nápověda - jednotlivé prvky mají ikonku s otazníkem, kde najdete kontextovou pomoc k dané funkci

Rozhraní vypadá lákavě, nicméně si na něj budeme muset chvilku počkat. Podobně jako byl problém získat účet při spuštění služby, tak bude nějakou dobu trvat migrace všech aktivních účtů.

Analytics Blog - New Version of Google Analytics!

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související