Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Rádce k PPC a SEO optimalizaci

20. 01. 2006 - 21:14

Staráte se o nějakou PPC kampaň v adFOXu, eTargetu nebo AdWords? Snažíte se optimalizovat pro vyhledávače? K dispozici máte nový zajímavý nástroj, který Vám může pomáhat při práci.

Chybí Vám inspirace?

Centrum.cz RádcePrvní slova lze najít snadno. Objevují se Vám automaticky a není problém jich několik vygenerovat. Nicméně za chvilku se proud nápadů zastaví a vyschne. Občas ještě přidáte slovo nebo dvě, které Vás napadnou při nesouvisející činnosti, ale potom už zůstanete na suchu. Inspirace se už neukáže a nechá Vás na holičkách.

Můžete použít některé nástroje, které jsou dostupné přímo v reklamních systémech. Zkusíte prozkoumat TOP 100, TOP 500 nebo TOP 999 dotazů, které kde půjdou najít. Z nich ještě vytřískáte pár frází, ale to bude maximum.

Zkuste rádce

Nyní máte ještě další možnost, jak hledat související fráze. Dokonce budou setříděny podle četnosti používání a hned se Vám bude zobrazovat i počet výsledků (potenciální konkurence).

Nevíte, co přidat k slovu praha? V jakých nejčastějších spojeních se dané slovo vyskytuje? Stačí jej zadat a uvidíte, že bude dobré použít mhd, zoo nebo ubytování. Kam se jezdí nejčastěji na dovolenou? Zadejte dovolená a jste v mžiku informováni. Není to jen chorvatsko, čr, řecko nebo itálie, ale je to i mateřská dovolená. :-) Takže na tu si dávejte v kampaních pozor, ať neutratíte hned celý rozpočet na špatná slova.

Nevěříte tomu, tak si to zkuste sami na hlavní stránce Centrum.cz

Píší jiní

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související