Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

v7ndotcom elursrebmem - další SEO soutěž

17. 01. 2006 - 07:40

Search Engine Watch informuje o nové SEO soutěži, která se snaží optimalizovat na frázi v7ndotcom elursrebmem. Buď má Google s indexací problémy a nebo to vypadá, že indexaci slov zakázal a označil obě v7ndotcom elursrebmem jako stop-slova.

Cíl soutěže v7ndotcom elursrebmem

Jako v každé SEO soutěži je i tady hlavním cílem získat propagaci stránek v7n. Každý účastník soutěže musí stránky odkázat libovolným odkazem a nebo si umístit na web banner soutěže (ten již link mít nemusí, nicméně url je na něm napsáno).

Vedlejší následky

Kromě velkého množství zpětných linků, které pořadatel soutěže získá zcela bezpracně a velké popularity na diskusních fórech, může mít soutěž i sekundární následky. Rádoby "SEO optimalizátoři" prozradí své nejpodlejší techniky, kterými se budou snažit "optimalizovat" své stránky. Vyhledávače budou jednoduchým způsobem schopny odhalit všechny nekalé výsledky (stačí postupně odebírat stránky kvalitní a používat stále stejný dotaz). A v případě, že se objeví nějaká nová podlost, snažící se vyhledávač oklamat, tak se dá snadno připravit protiopatření na příště.

Google nechce být hračkou

Pravděpodobně hned v ranné fázi soutěže zakročil Matt Cutts a indexaci slov v7ndotcom elursrebmem zakázal. Search Engine Watch - Google Base & The v7ndotcom elursrebmem SEO Contest spekuluje o podivné pomalosti v indexaci stránek právě na tuto frázi. Yahoo se má čile k světu a indexuje už kolem 700 stránek, nicméně Google zatím nenalézá ani jeden výsledek.

Možná se také dozvěděl o podlosti jednoho z účastníků, který chce darovat výhru na charitu. Nicméně uživatelé s testovací cookie, kteří vidí jiné UI rozhraní, nemají problém ani s vyhledáváním optimalizované fráze.

Jestli se někomu podaří vyhrát nebo bude na konci soutěže v den 15. května ve výsledcích jen prázdná stránka bez výsledků to se musíme nechat překvapit. A pokud chcete soutěžit, tak si pečlivě prostudujte pravidla.

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související