Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Poslední webdesignérský potlach 2007

06. 09. 2007 - 08:34

Bylo to výborné loni a byla by chyba nevyrazit znovu, zvlášť když se podle pozvánky jednalo o poslední potlach (což naštěstí nebude pravda). S menším zpožděním přináším několik drobných postřehů a fotek z toho letošního.

Číst nemusíte, znuděné komentáře si můžete nechat od cesty a radši použijte tlačítko back. A pokud chcete vidět aspoň několik jiných fotek, než jinde, tak pokračujte dál.

Nováčci na PWP 2007

A jestli jsem ještě někoho zapomněl, tak se mi ozvěte mailem - rád doplním :)

Panorama nad kempem ležícího rybníka

Ještě než se všichni ostatní dostali ze svých chatek, tak jsem se šel projít kousek nad kemp. Objevil jsem ještě druhý rybník, o kterém jsem od minule nevěděl.

Tentokrát bylo připraveno výborné prasátko

Podařilo se domluvit selátko, které stačilo nasytit početnou webdesignerskou skupinu a ještě zůstalo něco málo k zakousnutí do pozdních nočních hodin.

Sobotní hudební koncert

Celá sobota byla doprovázena líbivými tóny Pixyho nástrojů a dalších doprovodných hráčů a zpěváků. Příjemné prostředí katalyzovalo zajímavé myšlenky a zajímavý lidé byli zárukou dobré zábavy.

Pár dalších fotek jsem hodil na picasaweb, né že by to bylo kvůli tomu, že je to od Google :) ale na Flickr-u jsem zapomněl heslo a díky akvizici s Yahoo je to pravděpodobně spojené se zapomenutým Yahoo účtem a obnova zapomenutého hesla selhala.

A spoty těch rychlejších

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související