Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

První webdesignérský potlach 2006

03. 09. 2006 - 20:37

Prvního srpna mi přišla do mailu srdečná pozvánka od Plaváčka na První webdesignérský potlach. Pavel Kout přišel na nápad udělat příjemné posezení a spolu s Plaváčkem a Jirkou Chomátem se nakonec vše podařilo zrealizovat. Kdo byl pozván, kdo se zúčastnil, a pár dalších zajímavých zážitků najdete v příspěvku.

Ranní diskuseAutokemp přibližně na pomezí Čech a Moravy se stal dějištěm prvního PWP - setkání lidí pohybujících se okolo českého internetu, nepochybujících o validním kódu a neúnavně vtipkujících.

Pokud se zajímáte o tvorbu stránek, občas pustíte svůj oblíbený prohlížeč a možná dokonce navštěvujete Weblogy, tak většina následujících jmen už dávno znáte.

Pátečení začátek

Celá akce začala neočekávaně mnohem dříve, protože průzkumník V. dorazil již v dopoledních hodinách. Někteří mu přijeli dělat společnost a zbytek se sešel během večerních hodin. Osobní setkání bylo pro některé překvapením. V dnešních dobách se může lehce stát, že spolupracujete s někým pár let, ale osobně ho vůbec neznáte. Rychlý rozjezd celé akce podpořilo dobré jídlo, pití a některým ještě krvavá záda.

Sobotní gurmánský program

Druhý den již od časného rána (čti kolem oběda) se pokračovalo v načatých diskusích o jedenáctisloupcovém layoutu a dalších zajímavých tématech.

Brbla předvádí žonglováníPro zájemce Brbla uspořádal rychlokurs žonglování a kuchař pomalu připravoval výborný masový gulášek. Snědlo se to rychle a než jsme stačili vytrávit, už byl rozpálen gril a připravovala se další várka jídla. Grilovaná krkovička byla výborná, stejně tak grilovaný bůček. Zdravíme mistra provianťáka.

Včetně večerního koncertu

Dostatečně nasyceni účastníci naladili své instrumenty (dvě kytary a tahací harmonika) a dobrou zábavu podporovali ještě lepší hudbou.

conBlogovi


Jirka conBlog Bureš dorazil s celou svojí rodinou. Zvídavý syn vše pozorně sledoval, dokumentoval a účastnil se i výuky žonglování. ;o)

Žonglování a DJ Plaváček


Žonglování si zkusil i Martin Kopta. A šéf Plaváček ve chvílích klidu zajišťoval hudební doprovod celé akce.

Příště zase!

Podle mě se celá akce vydařila (včetně počasí) a doufám, že nezůstane jen u tohoto prvního setkání. Díky Plaváčku!

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)