Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Nové provize za doporučení AdSense

05. 02. 2007 - 06:10

Někteří z uživatelů, používající Google AdSense a doporučují další produkty Google, mohli zaznamenat několik příchozích plateb za doporučení Google AdSense v jiné výši než jako násobek stovek dolarů. Může za to změna odměn v systému Doporučování.

Na základě několika připomínek z loňského roku bude jednodušší získat nějaké provize za Doporučení Google AdSense a AdWords.

Doporučení Google AdSense

  • Jakmile tvůrce obsahu po přihlášení do Google AdSense vydělá prvních 5 dolarů během 180 dní od registrace, tak za doporučení získáte také 5 dolarů.
  • Jakmile tentýž tvůrce obsahu vydělá během 180 dní od registrace prvních 100 dolarů, získáte za Doporučení dalších 250 dolarů.
  • Pokud během 180 dní získáte 25 nových registrací do Google AdSense, každý z nich stihne v tomto období vydělat 100 dolarů a všichni jsou oprávnění pro výplatu zisku, máte nárok na bonus 2 000 dolarů (tento bonus je možné získat pouze jednou za rok).

Doporučení Google AdWords

  • Pokud inzerent registrovaný přes Doporučení utratí během 90 dní 5 dolarů, tak za doporučení získáte také 5 dolarů.
  • Pokud tento inzerent utratí během 90 dní 100 dolarů, tak získáte dalších 40 dolarů.
  • Za doporučení 20 inzerentů, registrovaných během 180 dní utratí každý více než 100 dolarů v 90 dnech od registrace,tak dostanete bonus 600 dolarů (tento bonus je opět možné získat pouze jednou za rok).

Google AdSense Blog - New pricing structure for referrals

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související