Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

VyVolení - koncert Kapka Naděje

03. 10. 2005 - 08:37

Televize Prima spojila úspěch reality show VyVolení s charitou. V sobotu 1. 10. uspořádala koncert ve prospěch nadace Kapka naděje. Během koncertu byly předány dary několika velkých firem a svým hudebním výkonem přispělo i několik známých zpěváků a zpěvaček. Stejně tak mohli přispět SMSkou diváci sledující koncert v televizi.

Koncert přímo ve vile

Pódium koncertu Kapka NadějeCelý koncert byl pořádán přímo v areálu vily VyVolených. Na dvoře bylo postaveno pódium, kde vystoupili hlavně skupiny. Část zpěváků zazpívala uvnitř vily ve studiu. Účastníci koncertu vstupenky buď vyhráli, zakoupili nebo byli pozváni od některého z pořadatelů.

Představení známých osobností

ChinaskiNa venkovním pódiu se postupně představili skupiny No Name, Chinaski, Kamil Střihavka, Petr Kolář a Bohouš Josef. Vlasta Horváth měl při vystoupení smůlu a v druhé části písničky selhala technika (pravděpodobně nějaké problémy s elektroinstalací). Ve studiu vystoupila Ilona Czáková, Monika Absolonová a Petr Muk.

Nejlepší na konec

Závěr zůstal VyVoleným. Na jednu píseň mohli opustit vilu a zazpívat natrénovanou píseň Láska je láska. Během nástupu na pódium se stihli pozdravit s publikem v předních řadách, ale pak už nelenili a své hudební představení doplňovali i hereckými výstupy. Po skončení písně a diváckém potlesku je moderátor nemilosrdně zahnal zpátky do vily.

Michal a Rosťa Vladko a Regina Saša a Martin

Cestou z vily

Po závěrečném vystoupení VyVolených nezbývalo nic jiného než se vydat na cestu domů. Cestou bylo možné prohlédnout vydraženého trabanta nebo jeden z vozů, který VyVolené vozí při jejich cestách Prahou.

Trabant VyVolení Auto VyVolených

Zajímavá televizní zkušenost

Zkušenost zúčastnit se živého televizního přenosu to byla jistě zajímavá. Včetně jednoho technického selhání a rychlé reakce techniků. Další fotografie najdete v galerii VyVolení Kapka naděje.

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)