Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

NewsGator koupil programy FeedDemon a TopStyle

17. 05. 2005 - 20:55

Společnost Bradbury Software byla odkoupena firmou NewsGator. Nick Bradbury volil tuto cestu hlavně kvůli vylepšení jeho RSS agregátoru FeedDemon. Uživatelé se v blízké budoucnosti dočkají pohodlnějšího čtení sledovaných zdrojů z několika různých míst.

Co se změní pro uživatele?

Stávající zákazníci dva roky standardní uživatelské podpory zdarma. Uživatelská podpora v diskusních fórech by se měla také hodně zlepšit. Ačkoliv Nick Bradbury bude stále reagovat na dotazy svých uživatelů, jedině tak totiž bude vědět jakým směrem se ubírat při vývoji svých softwarových produktů.

Co se stane s programem TopStyle?

Program TopStyle má ještě více spokojených uživatelů než FeedDemon, takže bude jistě podporován jeho další vývoj a rozvoj. Bude také uvolněn jako produkt NewsGatoru a stávající zákazníci také obdrží dvouletou podporu od firmy NewsGator zdarma.

Nick Bradbury

Zůstává stále hlavním vývojářem obou produktů. Ve firmě NewsGator si vysloužil označení "Architect of Client Products". Bude častěji cestovat do Denveru - sídla společnosti NewsGator a bude mít méně starostí s uživatelskou podporou.

Přeju Nickovi mnoho dalších úspěchů a hodně zajímavých nápadů při programování a vývoji.

Nick Bradbury - NewsGator Acquires FeedDemon, TopStyle...and Me!

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)