Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Nová Invia.cz 2008

26. 03. 2008 - 18:38

Společnost Invia připravila na rok 2008 všem svým návštěvníkům příjemný dárek. Zaprášený web dostal zcela nový kabátek a také několik zajímavých funkcí k tomu. Co všechno najdete na nových stránkách Invia.cz se dočtete v článku.

Invia logoJiž od konce roku 2005 jste mohli vídat na stránkách společnosti Invia.cz vzhled, který tam byl ještě letos. Po necelých třech letech fungování bylo na čase jej poněkud obměnit a zmodernizovat.

Musím pochválit, že se podařilo uchovat příjemné barevné ladění a uživatel nebude mít velký šok při příchodu na novou verzi webu. Kromě nové grafiky přibylo i několik funkcí, které v dnešní době jsou na stránkách téměř nutností. Trocha javascriptu přidá spoustu komfortu a usnadní často prováděné operace nebo nabídne předtím nemožné.

Přepracované vyhledávání zájezdů

První novinkou na webu Invia.cz je nový vyhledávací formulář. Můžete tak přesně nadefinovat možnosti a požadavky před zobrazením nabídek. Najednou si nadefinujete zajímavé země a jejich konkrétní oblasti. A pak už si jen můžete jednotlivé nabídky filtrovat a procházet.

Ceny včetně všech příplatků

Zájezdy si můžete nyní vybírat s vědomím, že nebudete překvapeni dalšími příplatky, doplatky nebo poplatky, o kterých jste netušili. Budete moci porovnat konečné ceny včetně všech tax. Invia přidává tuto informaci jako první online cestovní agentura a radí se tak vedle několika málo dalších českých cestovek (např. Neckermann), které tyto informace taky uvádí.

Omlouváme se, zájezd vyprodán

Takovou informaci již při neúspěšné objednávce neuvidíte. Není důvod se vracet zase na začátek a znovu vybírat všechna požadovaná kritéria. Pokud se náhodou stane, že nabízený zájezd je již vyprodán, budete informováni o alternativách v jiných termínech nebo podobných zájezdech.

Jste členem komunity

Po objednávce zájezdu budete zaregistrováni do systému. V případě, že se příští rok budete chtít podívat zase někam jinam, bude Vám možné nabídnout zájezdy na míru. Každý uživatel má na stránkách Invia.cz svůj profil, není nutné opakovaně vyplňovat všechny osobní údaje. Na server můžete přidávat vlastní fotografie, recenze hotelů nebo diskutovat s ostatními dobrodruhy.

Co přinese nová Invia partnerům

Z pohledu affiliate partnera se můžete s úpravami těšit na lepší konverze (uvidíme, jak se to podaří v praxi). A v případě, že máte několik jazykových verzí stránek, budete si moci generovat partnerské kódy pro jednotlivé země na jednom místě.

Pokud máte stránky s cestovatelskou tématikou a server Invia.cz neznáte, prozkoumejte možnosti partnerství a nechte své stránky vydělávat.

Historie grafických vzhledů Invia.cz

A takto jste mohli vidět stránky Invia.cz během minulých let. První vzhled je z archivu roku 2004 a to z března. Hned v září se dočkaly stránky aktualizace a potom další změny přišly v prosinci roku 2005.

Vzhled Invia.cz březen 2004 Vzhled Invia.cz září 2004 Vzhled Invia.cz listopad 2005 Vzhled Invia.cz březen 2008

Na konec bych celému týmu Invia.cz popřál hodně spokojených návštěvníků a uživatelů.

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související