Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Windows Live Beta

08. 12. 2005 - 23:06

Už jsem si myslel, že se 45 stupňového pohledu v MSN Virtual Earth asi dočkáme. Ale byla spuštěna služba Windows Live Beta, založená na technologii Virtual Earth, která již tuto zajímavou vlastnost umí. Pojďme se podívat na první zkušenosti s touto službou.

Americká dálnice Musím říct, že ptačí perspektiva nafocená z letadla je docela ohromující. Při proklikávání jsem si připadal jako v reálném SimCity. Na druhou stranu ještě nejsou snímky dost dobře propojeny (možná to ani nebylo možné) a jejich stahování dost zaostává za konkurencí.

Pánové z Microsoftu se dost snažili, protože i při používání prohlížeče Firefox jsem nezaznamenal žádné funkční problémy a chyby.

Dálniční most Jezdecké závodiště

Co se týká pokrytí, tak je možné prozkoumat i naši rodnou vlast. Nicméně v tom má služba také ještě velké rezervy (ostatně stejně jako Google Mapy). Při prohledávání se jednotlivá hledání řadí do oddělených boxů a je možné se k nim později vrátit. Nicméně na jednu zajímavost jsem narazil. Ačkoliv najít Google není žádný problém, tak s Microsoftem má ještě Windows Live Local trošku problém.

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související