Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

S Cuketkou kvalitně - Scuk.cz

28. 07. 2010 - 07:49

Logo SCUK.cz betaNová česká služba Scuk.cz Vám usnadní putování za kvalitním jídlem. Zahoďte obarvenou vodu 2 litry za 2,90 a začněte se prokousávat restauracemi, obchody a další podniky, které jednají v duchu Náš zákazník - náš pán. Katalog doporučeníhodných podniků se pomalu začíná rýsovat.

Pozor! Akční nabídka - SLEVA!

Většinové uvažování v ČR se stále drží hodnocení podle ceny. Honba za nejlevnějšími nákupy je patrná při každém otevírání nového nákupního centra. Lidé se kvůli omezené akční nabídce dokáží ušlapat.

Postupně se však začíná zvyšovat i vnímání kvality. Ať už je to evangelizací jídla na blogu pana Cuketky nebo v oblíbené reality show nadávajícího Zdendu Pohlreicha v Ano, šéfe!. Češi se začínají zaměřovat i na kvalitu, ale hledání je velmi obtížné.

Jídlo na cestách je loterie

Ve svém okolí jste si možná už vyhlédli své oblíbené obchody. Po vzoru vaření S Italem v kuchyni máte možná i svého oblíbeného řezníka. Jak budete hledat kvalitní jídlo na cestách a výletech po českých luzích a hájích? Velmi pravděpodobně dopadnete jako Dan Vávra - špatně.

SCUK.cz - úvodní stránka

SCUK.cz - kvalitní mňamky online

Pokud jste zatím při čtení jen pokyvovali hlavou, možná Vás potěší služba SCUK.cz. Katalog kvalitních podniků hodnocených kritickým okem komunity, která vyrostla okolo pana Cuketky.

Se stejnou filosofií, jako pan Cuketka přistupuje k jídlu, se vrhnul na vývoj webové aplikace. SCUK usnadní nadšeným jedlíkům přístup ke kvalitním potravinám a jídlu. Nehledejte největší databázi stravovacích zařízení, pravděpodobně zatím neobjevíte ani všechny své oblíbené kvalitní podniky. Ale vše, co na SCUKu najdete, stojí za pozornost.

SCUK.cz - profil hodnotitele

Přidejte se ke SCUKařům

Chcete-li na nějaký zajímavý podnik SCUKaře upozornit - pošlete námět na email info [zavináč] scuk.cz a nebo se rovnou ucházejte o členství a staňte se SCUKařem. Pravidla jsou však přísná a přijímačky nebudou jednoduché! :)

SCUK.cz - detail podniku Vajíčka ze dvora

Přeju raketový start a stabilní server!

Ke spuštění SCUKu přeju jak panu Cuketkovi, tak i kritické komunitě SCUKařů hodně sil a energie. I když jí ze sebe vydali před ostrým spuštěním spousty, ještě víc ji budou potřebovat teď na dolaďování, rozvoj a dalšímu rozšiřování míst, kde se dá sehnat dobré jídlo.

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související