Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

AdSense - Doporučení v češtině

17. 08. 2006 - 14:26

Nyní již i na českých stránkách můžete vložit doporučení na některý z produktů Google - AdWords, AdSense, Firefox s toolbarem Google a grafický program Google Picasa. Za každého nového uživatele získá vlastník stránek minimálně jeden dolar.

Google AdSense

Je nutné aby se nový uživatel registroval do Google AdSense a za prvních 100 dolarů, které v systému vydělá dostanete 100 dolarů. Účastník musí být nový, vydělat do 180 dní 100 dolarů a způsobilý přijímat platby.

Google AdWords

Za každého nově registrovaného uživatele Google AdWords a po proinvestování částky 100 dolarů získáte 20 dolarů. Na tuto činnost je omezení 90 dní.

Firefox a Google Toolbar

Za každé stažení prohlížeče Firefox, jeho instalaci a spuštění získáte maximálně jeden dolar (záleží na lokaci nového uživatele).

Google Picasa

Za to, že si uživatel stáhne a nainstaluje program Google Picasa získáte také maximálně jeden dolar na svůj účet. Texty ani obrázky zatím nejsou pro češtinu k dispozici.

Podmínky

Referenční kód pro program Google Picasa zatím není možné získat. Výplatní podmínky jsou stejné jako v případě dalších služeb Google AdSense. Pro vyplacení částky je nutné dosáhnout jisté minimální hranice.

Maximální počet těchto referenčních kódů je 4 různé na jednu stránku.

Google Blogoscoped - More Google Referral Languages

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související