Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

3. narozeniny českého Google

25. 09. 2009 - 00:34

Google Logo 24.9.2009 proběhla příjemná párty přímo v centru Prahy v restauraci Wines Home. Uspořádala ji česká pobočka Google, která tímto oslavila své třetí narozeniny v České republice. Pozvaná byla spousta známých osobností českého internetu. Pojďte se podívat, co se na párty dělo zajímavého...

3. narozeniny českého Google
Propagační fotografie ze stránek Wines Home.

Celá akce byla zahájena v 19:00 a postupně se začali scházet všichni pozvaní hosté. Pozvaných bylo přibližně 250 lidí. Nicméně i tak byly prostory příjemné a dostatečně prostorné, aby se tam všichni pozvaní bez problémů vešli.

Stručný úvod předcházel výbornou zábavu

Úvodní slovo Taťána le Moigne a moderátor Petr Lesák

Úvodní slovo panorama celé vinárny

Ředitelka ćeské pobočky Taťána le Moigne spolu s moderátorem Petrem Lesákem všechny uvitala při příležitosti třetích narozenin. Uvedla, že je důvod slavit, protože Google dosáhl 39% podílu na českém trhu mezi vyhledávači a popřála dobrou chuť a příjemnou zábavu.

Nechybělo výborné jídlo

U Google nesmí chybět výborné jídlo

Krájení dortu ke 3. narozeninám společnosti Google

Během večera se ještě objevil dort s logem Google a mimo to nemohlo chybět ani výborné víno a perfektní jídlo. Čtveřice kuchařů přímo na place připravovala lahodné pokrmy, na dalším stole se k vybraným vínům podávalo několik druhů sýra a nechyběli ani menší chuťovky nebo sladké deserty.

Objevila se spousta zajímavých hostů

Partneři společnosti Google Futuroom, Centrum Holdings

Ukázali se i představitelé Gug.cz, kteří se chystají dostat do regionů a podporovat setkávání v místech po celé ČR - říkají tomu hyperlokální GUG.

Provozovatel obchodu Mall.cz si pochvaloval rozhodnutí nabízet zboží dostupné na skladech nebo dostupné a rezervované u dodavatelů. A s nadšením očekává letošní Vánoce.

Objevili se i představitelé společnosti Inmite.eu, která ve spolupráci s Google vytváří a podporuje mobilní platformu Android. Mimo to je firma schopná dodat kompletní řešení založené na technologiích společnosti Google.

Ukázal se i ředitel společnosti Centrum Holdings Pavel Mucha, zástupce PPF Roman Gallo, nejznámější zástupce etikety a komunikace Ladislav Špaček, investorka Dana Bérová, Robert Haas ze společnosti Symbio, David Špinar a Marek Prokop ze společnosti H1.cz, Jack DeNeut - Nelso, Petr Koubský, zástupci společnosti Et Netera, iDnes, MF.cz a kontroverzní duo v modrém triku Československo hledá SuperStar Daniel Grunt a Pavel Krbec.

Další zajímavou akcí bude Google Developer Day, který se koná letos 6. listopadu v Kongresovém centru. Pokud se stihnete přihlásit, tak se potkáme třeba tam...

Druhá a další fotografie z příspěvku jsou výběrem oficiálních fotografií z narozeninové párty.

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)

Související