Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Virální marketing MSN

18. 02. 2005 - 08:46

Microsoftu nestačila propagace v televizi při poháru SuperBowl. Nedávno se rozjela virální hra, podporující celé vyhledávání za pomoci MSN. Pokud se do hry chcete dostat, stačí do vyhledávače zadat slovo "hypnodragon".

Stavební kámen kampaně

Celou podstatou je promo další stránky www.msnfound.com, kam vedou postupně některé tipy při vyhledávání v MSN. Uživatelům se zobrazují vtipné nebo zajímavé videosekvence. Vždy po shlédnutí je možné pokračovat dál vyhledáním dalšího pojmu a nalezením dalšího videa.

6 charakterů doporučuje

Na úvodní stránce MSNfound je šest postav, kteří vás provází celým vyhledáváním a doporučují vám další videosekvence. Doporučované videosekvence najdete i na úvodní stránce.

Bude mít očekávané výsledky?

Pravděpodobně to bude přesně to, co vyvolá u lidí píšící blogy očekávanou reakci. Možná se to tak bude šířit i mezi další uživatele internetu, kteří se stanou pravidelnými vyhledávači za pomoci MSN.

Vyhledávače začínají v Americe svádět boje. Svědčí o tom i propagace AskJeeves v televizi. Všichni se snaží, aby o nich bylo slyšet také. Není tu jen Google, jsou tu i Yahoo, MSN a AskJeeves.

via Inside Microsoft - MSN search viral game

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)