Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Blog.cz - blogování od Jyxa

03. 08. 2005 - 17:41

Jako by českých deníčkových systému nebylo dost. Michal Illich odkoupil lukrativní domény a tak k nim vytvořil i jednoduchý blogovací systém, který bude pro každého zájemce. Na rozdíl od konkurence nabízí trochu místa navíc.

1 GB místa pro obrázky

Jako jedinou přidanou hodnotou navíc oproti konkurenci přidává 1 GB místa pro obrázky. Blogovací služba inspirovaná gigabajtovou válkou portálových služeb nasazuje dostatek prostoru i pro blogující uživatele.

Uvidíme, zda se to i ostatních konkurenčních služeb odrazí v jejich nabídce a dočkáme se gigabajtové války free blogovacích systémů.

Konkurence pana L

Je možné, že Michal Illich využije vlastní služby k založení blogovací služby. Zaregistrovaný blog pro Jyxo by tomu napovídal. :) Témata zatím ukazují na zaměření na vyhledávače, komunikaci a další příspěvky, které se jinam nevejdou. Testovací blog Jirku Macicha, který dostal exkluzivitu pro článek na Lupa.cz, najdete na macich.blog.cz

Čekají nás asi 2 nové systémy

Tento týden se plánuje spouštění ještě dalšího blogovacího systému xBlog.cz. Pod palcem jej má Tomáš Hodboď z Oříšku. Na rozdíl od blog.cz je možné již teď získat testovací účet a celý systém si vyzkoušet.

Související články

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)