Milan Kryl

Kryl Blog - RSS

Blingo - vyhrajte s vyhledávačem

08. 12. 2004 - 23:30

Vyhledávač, který je založen na výherním systému. Podobně jako služba iWon.com vám při používání "hrozí" možnost výhry jedné z několika nabízených cen. I Blingo je označen módní nálepkou nově spouštěných produktů - BETA.

Postaveno na Google

Logo BlingoVnitřnosti vypadají jako by vše běhalo na službě Google.com - ostatně to dává podobné výsledky a také to podobně vypadá graficky. Pouze je na začátek výsledků vyhledávání přidán box AdWords. Místo Google je vlevo nahoře logo Blingo. A naopak pravý sloupec místo googlovských kontextových AdWords informuje o možnosti výhry a v případě špatně nastaveného prohlížeče zobrazuje varování a nápovědu, jak to napravit.

Firefox si neškrtne

Vyhrávání pravděpodobně není možné v prohlížeči Firefox - aspoň podle rad pro prohlížeč Mozilla - povolení cookies - mi nepomohlo. Cookies mám povolené, ale varování se zobrazuje dál.

Tak jsem po dlouhé době oprášil IE a vyzkoušel službu v tomto - skoro zapomenutém (aspoň pro mě) prohlížeči.

Jak tvrdí autoři služby: Každé hledání vám dává možnost vyhrát nějakou cenu. Nemusíte nic platit, registrovat se a nebo poskytovat nějaké osobní údaje. Pokud vyhrajete, ihned se to dozvíte.

Vyhrajte si něco

Možných výher je několik - od certifikátů pro nákup na serveru Amazon.com až po digitální fotoaparát nebo ipod. Takže si to zkuste a třeba se vám, na rozdíl ode mě, podaří něco vyhrát.

Inspirace na Search Engine Lowdown - Blingo, Search engine for price lovers

 

Tip: Krátké zprávy a zajímavosti (rychlý přístup https://kryl.info/kratce)